Hayat Yaşamak İçindir..) '' kuzen'' ile hayattan bir anı..: )

Saçmalama insan öyle kolay akıllanmaz benim söylediklerim sana sadece bir yemek tarifi gibi geliyor onların gerçekliğini her birini kendin tattıktan sonra görüp Olgunlaşacaksın zaten ..
seninde benimde yapacağım bir şey yok yani : )) bekle hayat akıyor zaten sende onunla beraber her insan gibi yaşadıkça öğreneceksin, hatanı da , gururunu da omuzlamasını bileceksin.
Büyümek için aceleci olma hayatı anlamak için uğraşma , bence sadece yaşadığın her anın tadını çıkar, aldığın her nefes için şükret, hayatı gereksiz hüzünler ile geçirme, her şeyin bir çözümü var ama zaman'ın yok.. Üzgün geçirdiğin her dakika ömründe bir çizik.. Derin bir nefes al hayata her şeyiyle tutunmaya başla. Tabi ki üzüleceksin üzüntü olmasa mutlu olmayı bilemezdik, tabi ki ağlayacaksın göz yaşların olmasaydı yaşadığını bilemezdin, zehir i dışarı akıtamazdın ama hep yüzün gülsün..Şu hayatı kıymetini bilmeden çok zorladım ,çok sorguladım, çok erken büyüdüm haddinden fazla üzüldüm ne için hiç bir şey hiçbir şey ama bunu anladım en sonunda ve mutluyum sana tavsiyem dediklerim.. gül huzurunu kaybetme bana kimse bir şey demedi bu hayatta kendim buldum her şeyi …

KULAĞINA KÜPE OLSUN..

TARKAN AYDINONAT

27.04.2010    not:   ''kuzen''  kaydetmişim bunu dosyalara bakarken buldum hatırlayalım dedim : )) ne zaman somurtursan okuman için : ))

Yorumlar

  1. kıskandım :)) ama sen hep böylesin tarkancım içindeki iyiliğin yüzüne, hayatına yansıtan çevrenle paylaşan benim cennetten düşmüş biricik meleğimsin..:)) sen hayat babasın her an ağzından insanın yüreğini ısıtacak beynini bulutlara uçuracak sözler dökülebiliyor ki yazdığın şarkı sözlerini saymıyorum bile : )) onlarıda bi ara sat bence artık :)) seviyorum seni canım dostum..görüşemesekte herzaman..muck

    YanıtlaSil
  2. canim kuzenim evet hatirladim konusmamizi nasil unuturum dediklerin hep aklimda zaten.. seni cok seviyorum iyiki varsin =))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''