Kayıtlar

Nisan, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

MOLA

Resim
YAZILARA ARA VERİLMİŞTİR.

Magnum Yemesende ziyaret et !!

Resim
http://www.mymagnum.com/?gold=4bd44c0706bcf    izleyin..Magnum vakit geçirebileceğiniz  eğlenceli bir site yapmış..(Kendi  fragmanınızı oluşturuyorsunuz ve extralar : ))

CoD: Modern Warfare 2

Resim
Call of Duty: Modern Warfare 2 aldıkları ödüllere bir yenisini daha ekledi. Artık Modern Warfare 2 bir Guinness rekortmeni. Guinness, Modern Warfare 2'yi " eğlence sektöründe tüm zamanların en başarılı çıkışı " ilan etti. Daha önceki rekorun sahibi ise yine oyun severlerin yakından tanıdığı ilk haftasında 500 milyon dolarlık satış yapan Rockstar'ın Grand Theft Auto 4'üydü. Ben soluksuz oynadım oyun süper tavsiye ederim..
Resim

South Park -Sansür

Resim
ABD’de yayınlanan South Park isimli çizgi dizinin, Hz. Muhammed’le ilgili bir bölümü yüzünden tehdit almasının ardından yeni bölümünde “sansür” uygulaması, “yapımcılar korktu mu yoksa tehditlerle dalga mı geçiyor?” sorusunu uyandırdı. South Park’ın yeni bölümü, üzerinde “sansürlenmiştir” yazılı bir bantla yayınlandı ve Hz. Muhammed’in adının geçtiği kısımlar “bip”lendi. Önceki bölümde Hz. Muhammed’in oyuncak ayı kostümünün içinde gösterildiği dizide bu kez Noel Baba aynı kostüme sokuldu. Şöhretlerle, politikacılarla ve medyayla sık sık alay edilen dizideki bu “sansür” uygulamasının da bir hiciv unsuru olarak kullanılmış olabileceği yorumu yapıldı. Yapımcılar ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Moğollar Yasta..

Resim
MOĞOLLAR grubunun kurucularından ve unutulmaz bateristi Engin Yörükoğlu, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Kızılağaç Köyü’ndeki evinde vefat etti. Ülkemizin en iyi bateristlerinden biriydi.Allah rahmet eylesin.. Engin Yörükoğlu kimdir; 1945’te İstanbul’da doğdu. Müziğe 1963 yılında Gölcük’te Siyah İnciler grubuyla başladı. Daha sonra Selçuk Alagöz’ün grubuna girdi.Bu grupta ileride Moğollar’ı beraber kuracakları Cahit Berkay’la tanıştı. Moğollar’la gittiği Paris’te gruptan ayrıldı. Daha sonraki yıllarda Cahit Berkay ile Paris’te çeşitli çalışmalar yaptı. Ayrıca Jazz müziğine yöneldi. Çeşitli triolar ve Quartetler kurdu. 1991’de Türkiye’ye dönen Yörükoğlu, İstanbul/Beyoğlu’nda Jazz Stop isimli bir Jazz ve Rock kulübü ve Bodrum Kızılağaç köyünde de bir restaurant açtı. Jazz Stop adlı barını 2006 yılında devrettti. Yaklaşık 5 yıl önce akciğer kanserine yakalandıktan sonra Bodrum Kızılağaç’taki evine yerleşmişti.

.trappet by love

amatör ilk stopmotion çalışmam:) yenilerini de ilerleyen zamanlarda izleyebilirsiniz. 14/10/2009

Memik Dayı

stopmotion tekniğiyle çektim.Adobe premier de montajladım.Türk işi indiana jones:)) yani memik dayı karşınızda : ))

Nurit evden çıkıyor!!

After effect ile gır gır nuriti yaptım : ) (kafa bana ait)