Kayıtlar

Aralık, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

The Adventures of Tintin (2011)-TENTEN

Resim
Çocukluğun da yazları TENTEN'in maceralarını (siyah beyaz dan renkliye:) okuyarak keyif alan herkes'in bu gelişmiş görsel efektlerin kullanıldığı 3D TENTEN'İ severek izleyeceğini umuyorum. Yönetmen:Steven Spielberg Süre:107 Dakika                                                                        İYİ SEYİRLER

Salvador Dali Yeni den İstanbul da

Resim
Daliyi kaçırmayın derim.Sürrealist  düşünce yapısıyla şekillendirdiği birbirinden değerli eserleri görmek için; 23 Aralık 2011-26 Şubat tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi -Tophane-i Amire'de   gerçekleşen sergiyi ziyaret edebilirsiniz.

Teşekkürler

Türkiye 2.809 Amerika Birleşik Devletleri 236 Almanya 91 Güney Kıbrıs Rum Kesimi 60 Fransa 56 İsveç 32 Japonya 29 Hollanda 9 Letonya 12 Yunanistan 17 TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMLARIMI TAKİP EDEN HERKESE son 3 ayın istatistik olarak sonuçları geldi çok sevindim.All my dear followers, thank you for your interested ,Thank you for following up my articles.:) Yazılara tasarım ağırlıklı olarak ve daha kısa süreli,güncel yazılarımla yeni döneme başlayacağım.Teşekkürler. Tarkan Aydınonat.

tarkan aydınonat-öğrencinin sabahı stop motion

Resim

stop motion memik dayı-tarkan aydınonat

Resim