İTİRAF NİTELİĞİN DE KIZLARDAN ''ERKEKLERİ ÜZDÜK'' YAZISI BİRAZ MANİDAR ;)

Üzdük kızlar çok üzdük..
-  Futbol dan pekte haz almayan sadece amacı bizimle sarılıp anı biriktirmek için film izlemek isteyen adamlarla vakit geçirmedik,sırf ilgimizi çekmiyor diye uyumayı tercih ettik.clup ta, bar da bizi sarhoş edip yatağa atmayı amaçlayan herifler için onları üzdük
-En son okuduğu şey kitap niyetine kebapçının broşürü olan herifler için, sanattan,müzikten ve kitap okumaktan zevk alan entelektüel kültürlü adamları üzdük.
-elleri lahmacun kokan ,nasırlı kadına doymamış herifler için, elleri bakımlı aşk kokan hayata doymuş adamları üzdük.
- Konu eski sevgilisine gelince “kaşarın biriydi” diyen herifler için konu eski sevgilisine gelince “benim evvelimde sensin ahirim de” diyen adamları üzdük.
- her sabah sporuna,kılığına kıyafetine özen gösteren adamları, her sabah aynı çorabı giyen herifler için üzdük
- Aşağıya inmeye meyillenip bu seferde sen ödesen ya ! diyen herifler için paraya sıkıştığımızda varını yoğunu veren adamları üzdük.
-  kilo aldık diye söylenirken bize 'ben seni böylede seviyorum'' diyen her halinden belli olan aşk adamlarını.."götü göbeği saldın" diyen ayılar için üzdük
- Tencere görse elleriyle dalan yemesi bittimi işine giden ve "gakguk" geğiren herifler için, yemeğimize minnettar olan ve "sofrayı sen kurdun toplaması benden" diyen adamları  üzdük.
-makyaj yapmadık diye yüzümüze bakmaya çekinen herifler için "makyajsız halini daha çok seviyorum" diyen adamları üzdük.
- Arkamızdan iş çeviren herifler için arkamızdan el sallayan işe bile gitmek için bizden kopayan göz yaşını esirgemeyen Mert adamları üzdük.
- Orasının burasının fotoğrafını gönderen herifler için gözündeki aşkı gösteren adamları üzdük.
- Kullandığımız su bardağından tiksinip başka bardak arayan herifler için, burnumuzu eliyle silen  adamları üzdük.
- karizması çizilir diye temizliğe yardım edeceğine dışarı içmeye giden herifler için biz yorulmayalım diye  haber vermeden bütün evi temizleyen adamları üzdük.
- Gittiği partilerde kucak dansı yaptıran  herifler için, yabancı bir kadından para ustu alırken bile dikkat eden adamları üzdük.
- ”starbksda kahvaltı etmeden duramıyorumm!” diye triplere giren herifler için bizim hazırladığımız kahvaltıyı  "huzur" diye tanımlayan adamları üzdük.
- bizi hiç bir yere götürmeyen herifler için, canımız sıkılmasın,gezelim diye yırtınan adamları üzdük.
- Whatsapp’ta 7/24 online olup herkese mavi boncuk dağıtan herifler için eski telefonunu atan, Whatsapp'ı olan akıllı telefonu bizimle daha fazla konuşmak için satın alan adamları  üzdük.
-”arabada 5 evde 15 ” şarkısını baştan sona bilen herifler için “Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim” türküsünü bize okuyan adamları üzdük.
- doğum gününde köfteciye yemek yemeye giderken doğum günümüzü hatırlayıp bir yarımla doğum günü yapan  herifler için  “bugün benim miladım ” deyip dillere destan sürpriz doğum günü yapan romantik adamları üzdük.
- ”hadi görüşürüz ” deyip arkamızdan el bile sallamayan adamlar için “içim rahat etmez” deyip gece gündüz yaz kış dinlemeden evimize kadar bizi bırakan adamları üzdük.
- ”Gelirken bir şey alayım mı?” diye sorunca bin tane şey isteyen adamlar için ortak sevdiğimiz cipsi "birlikte yeriz, ” diyen küçük mutluluklarda  büyük anlar yakalayan adamların değerini bilemedik.
-hep aile baskısıydı, magazin forever dı,gösteriş ve rahat hayat 

merakımızdan " sen benim nefesim ol yeter ki,başka hiç bir şeyim 

olmasın" diyen adamları, altında arabası olan etiket sahibi, aşktan 

anlamayan,karakter yoksunu adamlar için üzdük
- Parasını bizden yararlanmak için kullanan herifler için bize tek taş almak için yemeyen içmeyen adamları üzdük.
- Tanışma anındaki 3. sorusu “evin boş mu?” diyen herifler için, zamanı geldiğin de "birlikte bir hayata var mısın ?"diyen adamları üzdük
- İlişkinin birinci yılında bir çiçek bile almayı unutan herifler için her gün çiçeklerle kapımıza gelen adamları  üzdük.
-Hasta olduğumuzda  sabaha kadar gözüne uyku girmeyen adamları, kıçını dönüp yatan herifler için üzdük.
-ayrıldıktan 5 gün sonra başkasıyla nişanlanan herifler için aşk defterini bizimle birlikte kapayan, aşkımızdan yaşayan cenaze yaptığımız adamları harcadık.
Evet kızlar biz Adam olanın değerini bilemedik..ve  o piç dediğimiz çoğu erkeği de aşk acısından biz yarattık ..olduysa böyle adamlar hayatınızda gidin geri alın onları,ikinci bir şansı kendinize verin!

Yazar: Gözü görmesini öğrenen binlercesinden biri olan bir Kadın. ''
Yazıyı yazana Not: Tabi ki hatasız kul olmaz. Herkesin hataları vardır. Zamanı gelince ders çıkarır ve olgunlaşır. sana tavsiye asla merhametsiz ve sahte olma!. 

Eğer sana son bir şans vermek için neleri göze aldığını görmeye çalışmadığın ve onca özel yaşanmışlığı hiçe saydığın sana aşık olan bir adamın elini boşlukta bırakan bir kadınsan bir daha asla aşk'ı hak ettiğin gibi yaşamayacaksın demektir..çünkü  asla seni kendi canından öte tutan bir adam çıkmayacak karşına çünkü seven bir kalbe son bir şans vermeyecek kadar taş bir yürek,aynı sonu yaşamaya mahkumdur. kusura bakma gerçekler bu hayat bu duygular bir dengesizin elinde oynayamayacağı kadar ciddi şeylerdir..seversen en güzel olan şey dir üzersen atom bombasına eşittir ve sadece üzdüğün kişide patlar ..bu da cinayetten farksızdır kızım.. hadi eyvallah; ) yazıyı paylaştığın için teşekkürler.

Yorumlar

  1. sevgili ttarkan izninle iyi bir kadın olarak şu eskimiş kaşara kısa bi şeyler demek istiyorum..okuduğu bölüm ve magazin programlarından ileri bilgi birikimi olmayan boya kutusunda güzelliği arayan aciz köylü güzeli kezban seni !! sayende biz iyi adamları geç tanıyoruz..ama sonunda iyi iyinin oluyor ;) ..kusruma bakma tarkan ya fitil oluyorum böyle kahpelere ..!! :) neyse bana bir kitap tavsiye et hatta 2 olsun..ve böyle tiplerden uzak dur !! Allahın sevgili kuluymuşsun..değerini bil tatlım :) öpüyorum :* H

    YanıtlaSil
  2. sağol canım benm aşk yaşanır biter mevsimler gibi dir önemli olan hak edene yaşatmak ve hak ettiğin gibi yaşamaktır. ; ) kitap tavsiyelerim 2 tane hafta sonuna bitirmiş olurum ve paylaşırım öptüm : )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''