''TANRI TABLOSUNU YAPARKEN, ORADA OLMAK '' ADLI FOTOĞRAF ÇALIŞMAMDAN BİR KAÇ KARE İYİ SEYİRLER







;

UYARI : Fotoğrafların tüm hakları ''telif'' yasası gereğince koruma altındadır. Sosyal ağa ve satışı gerçekleştirilecek mecra,pazarlama/satış alanında kullanılması kesinlikle yasaktır. Aksi durumda karşılaşıldığı anlaşıldığında fotoğraflardan haksız kazanç sağladığını tespit edilen kişi/kişiler ve ya kurumlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Tüm hakkı Tarkan Aydınonat'a saklıdır.

Yorumlar

  1. hocam sergi ne zamana ? bir de teşir ürünü olarak koymuşsun çöpleri :D O muhteşem kareleri haklı olarak koymadın internete tabi ki posterlik, tablo gibi kareler tebrikler hocam :)). Bana yolladığın kadarı bende saklı merak etme ayrıca bir tanesi şuanda salonumu süslüyor çok teşekkürler abi :)

    YanıtlaSil
  2. Tarkannn süperr kareler ben bunları da sevdim ama :)) bana da poster istiyorum lütfenn :)) sanatçı arkadaşım benim ya gurur duyuyorum senle öpüyorum tatlım :* çiğdem;)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canlar :) sergi için çalışıyorum elimde uzun manzara fotoğrafları onun yanında sanatsallar ve portreler var..yetiştirebilirsem yeni yıl gelmeden sergiyi açarım olmadı gelecek yaza :) ve sizi de haber dar ederim tabi ki :)) NOT: poster olacak olanlardan listem kabarıyor ona göre yeni yıl hediyesi olarak bir hakkınız var ; )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''