EKSİK BİR ŞEY Mİ VAR ?

Eksik bir şey mi var ?
Herkesin zaman zaman kendine sorması gereken önemli bir soru bu.. Eksik olan ne hayatında, huzur, adalet, para, aşk..her neyse..onu tamamlamak için eksik olduğun yerden yol alma vaktin gelmiş demektir. Eksik bir şey mi var ? dediğinde kendine..gökyüzü ciğerine doğuyor ise şimdi gitme vaktidir dostum. Bazen verecek bir cevabın da olmaz, anlayamazsın ne dir o eksik olan ? O zaman aynaya bak taktığın maskelere, gözlerine bak. Cevabı bulacaksın. Endişe etme şu fani dünya da kimse bir yerin ya da birisinin edebi istikameti değil. Değerli olan sensin sen! Şimdi gitme vaktidir. Eksik olanı tamamlayacağım bir yolculuğa..ömür yettiğince bir eksikten bir tam'a, bütün den tek'e.. dedim ya hayat bu.. yerini doldurmayan eksik, kapanmayan yara veya eksilmeyen yaşam yoktur.

Gülümse
Önemli olan nedir ? Biliyor musun ? dostum. Sen huzurunu eksik etmemeye çalış, mutluluğu koy cebine..ha baktın zaten onları eksiltiyor, içinde bulunduğun yaşam parçası cesur ol!
Para, aşk, adalet, sevgi kariyer.. belki de yola başladıkça hepsini kötü insanların hırsına bir bir Kurban edeceksin..sen gülümse..Hakkını alamayacaksın..sakin ol gülümse..Ezileceksin..sabret gülümse..yaptığın iyilikler görevin haline dönüşecek, değersiz görülecek, dedikodun yapılacak, hep daha fazlası istenecek, elinde olanda alınacak, daha aza daha da aza çok emek istenecek, yalan söylenecek hatta iftira atılacak.. şimdi belki biraz zor olacak ama ileri bak ve gülümse ; )

Zamanın bu diliminde çektiğin acılar ileride işine yarayacaklar !
Tecrübe dediğin kalpte kalan izdir yanılma ;) her biriyle gurur duy dostum. Şimdi sen dik duruyorsan, hedefine vardığında eksik olanı tamamladığında, kendini sana yine sen hatırlatacaksın.

Bende böyleyim dostum, kendi yolumda.. Sevgiler güzel insanlar, kalpleri temiz umut dolu yürekler..Sevgiler size ..

Tarkan AYDINONAT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''