Haydi 2023'te Spor ve Para İçin Google'ı Hackliyoruz !

 Para kazanmanın bir yolu olarak Google'ı hacklemek, birçok siber suçlu için üzücü bir gerçektir. Arama motoru sonuçlarında kötü amaçlı bağlantıları teşvik etmek veya bir e-posta hesabı üzerinde kontrolün getirdiği şüphesiz güçten yararlanmak için Google hesaplarına yetkisiz erişim elde etmek için SEO oynayarak olabilir. Elbette, kolluk kuvvetleri faillerin izini sürerse, bu tür alçakça faaliyetler için ödenmesi gereken bir bedel var. Peki ya size Google'ı hacklemenin sizi hapse göndermeyecek ama yine de size para kazandırabilecek bir yolu olduğunu söyleseydik? Ya size Google'ı hacklemenin bir sonraki büyük eSpor oyunu olabileceğini söylesem?



Hackceler8'e hak kazanma şansınız için Google CTF'ye kaydolun

Google güvenlik bloguna 26 Mayıs'ta yaptığı bir gönderide, Google'ın teknik program yöneticisi Vincent Winstead, tüm yeteneklere sahip bilgisayar korsanlarını becerilerini test etmeleri ve muhtemelen yenilerini öğrenmeleri için Google'ın bayrak kapmaca (CTF) yarışmasına kaydolarak davet etti. 23 Haziran'da başlaması planlanıyor. link https://capturetheflag.withgoogle.com/

Google CTF, tersine mühendislik, açıkları bulmak için bellek bozulmasını kullanma ve daha fazlası gibi bilgisayar korsanlığı becerileri kullanılarak çözülecek bilgisayar güvenlik bulmacaları olarak sunulan bir dizi farklı zorluktan oluşacaktır. CTF bilgisayar korsanlığı ekibiniz, başarıyla tamamlanan her görev için puanlarla ödüllendirilecek ve böylece bilgisayar korsanlığı sıralamasında yükselecektir. Ve İngiliz yarışma programı Play Your Cards Right'tan merhum Sir Bruce Forsyth'tan alıntı yapacak olursak, “Puanlar ne yapar? Ödüller!”


Kazanan bilgisayar korsanları, Tokyo'da Google Hackceler8 için hak kazanacak

Aslında Google dünyasında CTF puanları, bu yılın sonlarında Tokyo'da Hackceler8'e giriş yapma şansı veriyor. Winstead, "En iyi 8 takım Hackceler8 yarışmamıza katılmaya hak kazanacak," diyor. Başka bir deyişle, bilgisayar korsanlığı ekiplerine meydan okumak için zorluk seviyeleri artırılan zamana karşı bir CTF. Puanlar ayrıca, Hackceler8 söz konusu olduğunda, para kazandırır: 32.000$'dan fazla bir ödül potu vardır. Winstead, "İster deneyimli bir CTF oyuncusu olun, ister siber güvenlik ve etik korsanlığa meraklı olun," diyor, "bize katılmanızı istiyoruz."



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı