YAŞAM VE ÖLÜM ARASINDA

Vakit varken sevin sınırsızca insan doğasında bulunuyor ve en önemlisi BEDAVA! Maddeleşmeyin, köleleşmeyin özgür yaratıldı her can onu koruyun. Ne çalıştığın iş ne de cüzdanındaki para ne de isminden önce gelen ünvansın!..sadece etten kemikten kısa bir ömre sahip olan "insansın."
Bu durumun adı ne " büyümek" ne de böyle gelmiş böyle gider diye geçiştirilmeli..!

İyi olmak ve olmamak aslında bütün mesele bu! Maalesef ki kötülerin hüküm sürdüğü bir dünyada yaşıyoruz ama bu demek değil ki kalbini kirletmeli herkes.. Yüreğinizi temiz tutun. iyi kaldıkça hayatı yaşamış canlı bir ruh olarak göçeriz.. Yoksa yaşayan bir ölü...
Sevgiler
Unutmayın bedava!
sevgiler
Sevgiler sabahına gecesine!
Sevgiler güzel insanlar..kanlı ellerce ateşlenen barut ve kaybedilen gencecik bedenler (asker,polis,sivil) ve birbirleriyle her gün ağırlaşan bir siyaset yapan koltuk sevdalısı politikacılarımız var. Bir benim gibi vatan kan ağlarken içi yanan var bir de kan onun olmadıkça balık olarak yaşamaktan mutlu olanlar...tarihimiz hep kanla yazıldı diye..kan içinde yaşamayı adet haline getirmek,dış güçlerin istediğini yaptığı ülkeyi, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti olamamayı oy oranıyla açıklamakta nasıl bir vicdan dır ? Neden ? Kabil ile habil den beri kardeş kavgası yok mu ? Toplumu oluşturan aileler niye uzak artık..? Çocuklar ebeveynlerinden, akrabalar birbirlerinden niye bir haber yaşıyorlar..? Kafaların içindeki düşünceler ne zaman bu kadar radikalleşti? Neden şimdi artık yeşil çamda kalmış o insanlığı kaybettik..suç kimde..? Neden ötekileştik..kendimiz olmak ezik ve basit gelirken, yabancı olmak bu kadar "cool " oldu. Neden devletle hükümet kavramını ayırt etmeyi bilmediğin halde, öğrenmeden kendi devletine ve bayrağına düşman oldun? hep şikayet hep beklenti..oysa ağzımızdan düşmeyen şarkı sözüydü"beklentiler sadece üzer" neden lafta kaldı. Askerde argo bir terim vardı. " bahane göt gibidir herkeste bulunur.."

Tarkan AYDINONAT




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı