PWNAGOTCHI: WIFI PWNING İÇİN DERİN PEKİŞTİRİCİ ÖĞRENME :)


Bu şirin şeye aşığım :D Çok tatlı değil mi ?  :) Bu ufaklığı kısaca tanıyalım.
Hackveya siber güvenlik ile uğraşanların bileceği gibi "Kali Linux" kullananların bileceği
"Bettercap" gibi sniffing ağ toolslarının yaptığı işi RasberyPi 0  W kullanarak yapmanızı sağlayan Deep Reinforcement learning / Derin pekiştirici veya betimlemeli öğrenme olarak bildiğimiz yapay zeka ürünüdür. Pwnagotchi, yakaladığı WPA anahtar malzemesini (pasif koklama veya kimlik doğrulama saldırıları gerçekleştirerek) en üst düzeye çıkarmak için çevreleyen WiFi ortamından öğrenen ve daha iyi bir kabuk yapıyla çalışan ve Ahududu Pi Sıfır W ile çalışan A2C tabanlı bir “AI” dır. ). Bu malzeme, tam ve yarım WPA el sıkışmaları ve PMKID'ler dahil olmak üzere hashcat tarafından desteklenen her hangi bir el sıkışma biçimini içeren PCAP dosyaları olarak diskte toplanır.

Hatırlarsınız sanal bebekler vardı. Tamagotchi'ler bu projenin GPU ara yüzü de nostaljik olarak bu temelde şekillenmiş. Gelelim nasıl yaparız. Online olarak RasberyPi 0 W kartımızı, uyumlu ink ekranı sipariş veriyoruz. Ardından sadece
pwnagotchi.ai kendi sayfasını ziyaret edip detaylı bilgi almak  ve https://github.com/evilsocket/pwnagotchi sayfasından proje ulaşıp yüklemek kalıyor.

Go get it Boy !! :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı