COVİD -19 AKA CORONA'NIN İYİ TARAFINDAN BAK..

Maalesef Dünyamız, tehlikeli bir virüs salgını yaşıyor. Şimdiye kadar iki milyondan fazla insan hayatını kaybetti. Ülkeler karantina altında, şehirler kapalı. Bunlar hepimizin yaşadığı sıkıntılı gerçekler.

Bunun bir sebebi olmalı ? Komplo teorileri dışında değerlendirecek olursak eğer, son 6 yılda Dünya 19 milyar insan varmışcasına bir yük altında eziliyordu. 7 milyar insanın, üretim, tüketim ve inşaat çılgınlığı, doğal alanların tahrip edilmesi yapılan araştırmalar sonucu bunu orraya çıkardı.19 milyar insan varmışcasına hor kullandık Doğal kaynaklarımızı, 
Dünyamızı plastik/cam/toksik atıklarla kirlettik. Biliçsiz maden ve yapı inşaatları sebebiyle yer kabuğunda oluşmasına sebep olan yalancı sismik dalgaların gerçeklerini tetiklemesine sebep olduk.

Ah be insanlık, ne kadar kötü davrandın sen bildiğimiz Tek yaşam kaynağı evimiz, gezegenimiz olan mavi küreye..Çin'den çıkan ,bilindiği kadarıyla pis yemek alışkanlıkları ve doğayı tahrip etmelerinden dokayı yayılan bu virüsün yararlı etkileri kendini bir kaç hafta içinde tüm Dünya'da nasıl belli etti fark ettiniz mi? Hava kirliliği yarı yarıya azaldı. Denizler berraklaştı. Baharında etkisiyle doğa canlandı.

Çoğu bilinçli İnsan da farkındalık yaşadı. Bugüne kadar dert ettiği, kazanmak için sağlığından önründen veediği i..PARA' nın kölesi olmanın anlamsızlığını anladı. Sosyal medya veya diziler den özendiği zengin, şişirilmiş eş arama sevdasından yanlız kalan, kırık binlerce kalp AŞK'ın değerini anladı.
Hiç bir şeye zamanım yok! Kendime vakit ayıramıyorum diye şikayet edip mutsuz olanlar , şimdi aslında mutluluğun geçen zamanı nasıl değerlendirdikleri ne kadar çok an yaşayabildikleriyle alakalı olduğunu anladılar.

Ne zombiler, ne uzaylılar ne de başkası..Dünya 'nın sonunun, en büyük düşmanı  olan insandan olacağını herkes anlamıştır diye umuyorum..

Bu yüzden anı yaşayın, sınırsızca takıntısız sevin , özgür olun, yapabildiğiniz için yaşayın çılgıncasına..bir gün öleceksin unutma! Şimdi hayatı Yaşa !!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OSINT*AÇIK KAYNAK İSTİHBARATI’NA GİRİŞ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

AY'IN FİLMİ III ''CONTACT ''

Open Source Intellıgence (OSINT)FRAMEWORK/ Açık Kaynak İstihbaratı